SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkarna Borås
Välkommen till

Om Klubben

Konståkarna Borås har nära 150 medlemmar, inklusive åkarna i skridskoskolan. Åkarna i föreningen finns representerade på både singel och synkrotävlingar runt om i landet.

 

Hos oss kan du lära dig åka skidskor i skridskoskolan och utveckla dig vidare till singelåkare och /eller teamåkare i konståkning, men oxå vidare till hockeyskolan.

 

Konståkarna Borås är en ideell förening som bygger på föräldrars och medlemmars engagemang. Allt arbete inom klubben bedrivs utan någon form av ersättning med undantag av tränarna som får lön för sitt arbete.

 

Alla insatser av föräldrar och medlemmar i form av styrelsearbete och andra aktiviteter i samband med tävlingar, skridskoskola, sammandrag, shower, lotteriförsäljning, gruppförälder, mm. är viktiga för att för att klubbens verksamhet ska fungera på ett bra sätt.

 

Vid sidan av singelträningen har föreningen synkroniserad konståkning som har utvecklats till att bli något stort i Borås.

Team Galaxy kommer att delta i klassen ”Juvenile” och kommer också tävla på klubbtävlingar.  Team Luna kommer tävla i basic novice och Team Nova i junior

 

Som ni kan läsa här så är vår målsättning är att bedriva konståkning på alla nivåer så att idrotten utvecklar åkare och våra lag positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Genom att skapa en bra atmosfär får alla möjlighet gammal som ung att utvecklas på sina egna villkor. På detta kan vi skapa en verksamhet för en bredd och en elit sida vid sida. De som deltar får vara med och bestämma om och ta ansvar för sin verksamhet.