SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkarna Borås
Välkommen till

Anmälan

Välkommen att anmäla till VT -24, som startar v 2, tors den 11 jan ⛸️

 

Kom och lär dig åka skridskor i vår populära skridskoskola! Vi erbjuder utvecklande och rolig träning för både barn och vuxna.

I vår skridskoskola är tränartätheten hög och tränarna deltar i utbildningar för idrottsledare för att kunna lära ut skridskoteknik till deltagarna på bästa sätt. Vår ambition är att stötta och stimulera skridskoskolans deltagare i deras utveckling som skridskoåkare. 

 

Skridskoskolan erbjuder aktiviteter en gång eller två gånger per vecka, där man varvar träning i skridskoteknik med roliga och stimulerande lekar. Våra aktiviteter ger dessutom en bra grund för vidare utveckling till konståkare, bandy- eller hockeyspelare. 

 

Deltagarna delas in i grupper utifrån deras kunskapsnivå. Omplacering mellan grupper är vanligt under terminens gång och följer deltagarnas utveckling, så att alla får de utmaningar som behövs till fortsatt utveckling.

 

Vi tar löpande emot nya åkare under terminen.

 

Tänk på att ta med skridskor, hjälm och vantar.  

 

Anmäl ditt intresse här:

 

Anmälan Barn och Vuxen