Anmälan tävlingar VT 23/24

Fyll i formuläret senast 25 december!

Se även preliminärt datum för träningstävling den 14 januari, anmäl dig redan nu!

Konståkarnas preliminära tävlingskalender VT 2024

Tjörn

20-21 april

Tibro

Licens för test och tävling

Enligt Svenska Konståkningsförbundets regler ska alla åkare som deltar på test eller tävling inneha en åkarlicens. I åkarlicensen ingår en försäkringspremie samt rätten att få tävla/testa.

Åkarlicensen gäller både en hel säsong, alltså både höst och vårtermin under aktuell säsong.

Är du redan tävlingsåkare när terminen börjar och du vet med dig att du kommer tävla under säsongen så betalar du in i september eftersom du då redan ligger med i systemet. Är det tävling tidigare än så, så måste du betala in innan aktuellt datum. Blir man aktuell för test eller tävling mitt under säsong så meddelar tränaren att det är dags att betala in och då gör man det då.

Licensen består av två delar:
- En licens för att få testa och tävla inom svensk konståkning
- En olycksfallsförsäkring som gäller för åkare som inte enbart vistas i föreningens hemmahall.

Licensen för konståkning kostar 350 kr/säsong och betalas till ett företag som heter Tydliga (innan hette de Pensum) på bg 5069-0304.
Inbetalningen bör ske i tid så att den hinner registreras innan utsatt tävlingsdatum. Det tar minst 3 arbetsdagar för att licensen skall bli giltig.

När ni betalar in licensavgiften ska följande anges:

1.   Fullständigt personnummer (ååååmmdd-xxxx)
2.   Namn på åkaren
3.   12416-25 Konståkarna Borås

OBS! Får ni inte plats med all info i betalningen så skriv endast åkarens fullständiga personnummer

Föreningens kontaktperson med Tydliga är Ellen Nyman mail: headcoach@konstakarna.se
Var snäll och kontakta henne om ni har frågor kring inbetalning av licensavgifter.