SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkarna Borås
Välkommen till

(Denna sida har legat under fliken hem vilket kanske inte varit lätt att hitta)
 
En påminnelse till alla i föreningen, föräldrar,åkare och tränare när det gäller förhållningssätt till omklädningsrum och träningsklädsel.....

De omklädningsrum vi har att tillgå för dagen står på TV-skärmen på pelaren strax innanför entren. Få in en rutin att alltid läsa på den när ni kommer.

 

Omklädningsrum: På vardagar har vi oftast omklädningsrum 6 och 9, samt domarrum B.

Skulle det bli ändringar så är det oftast omkl rum 6 som byts ut så då flyttar de som är tänkta i 6:an till det omkl rum som ersätter det helt enkelt.

 

9:an är främst för de äldre åkarna. Där inne är det HELT föräldrafritt, då åkarna i dessa grupper klarar sig utan föräldrars hjälp. Det kan dock vara bra som förälder att kika in så att allt är ok emellanåt men ingen förälder uppehåller sig där inne.

 

6:an är främst för våra yngre åkare: Där inne får dock föräldrar/vuxna lov att hjälpa sina barn med skridskor och ombyte om barnen inte fixar det själva, MEN det är ett Flickomklädningsrum så det är INTE tillåtet att pappor/män/killar är där inne! Skulle det vara så att endast en manlig vuxen är med så får barnet ta med sig de grejer det behöver hjälp med ut till bänken utanför Curlinghallen för att få hjälp.

När de går ut på isen så ställ in alla grejer i omklädningsrummet. Lämna inte några lådor eller grejer på bänken vid curlinghallen.

 

Våra pojkar sitter i domarrum B: Där gäller samma sak. Det är ett pojkomklädningsrum, vilket innebär att INGA mammor/kvinnor/tjejer ska vistas där inne. Skulle det vara så att endast en kvinnlig vuxen är med så får barnet ta med sig de grejer det behöver hjälp med ut till bänken utanför Curlinghallen för att få hjälp.

Har ni frågor omkring detta, kontakta gärna oss tränare....

 

Träningskläder:

När vi tränar och idrottar byter vi om och vi bär träningskläder, dvs träningstights/träningsbyxor och träningströja/fleecetröja eller konståkningskläder som kjol eller klänning med tights under. Vi tränar INTE i jeans eller andra vardagskläder som ni t ex haft i skolan.

Håret ska vara uppsatt ordentligt så inget hår flyger i ansiktet.

 

Har ni frågor kring lämplig klädsel vid träning, kontakta gärna oss tränare...