SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkarna Borås
Välkommen till
Synkro

Team Galaxy

Åkarna i Team Galaxy bedriver träning för att hålla god debutantklass-nivå. Team Galaxy tävlar klubbtävlingar med målsättning att delta i kvaltävlingar och RM. Att vara med i Team Galaxy innebär ett visst ansvar och det förväntas att man är med på träningarna för att laget ska utvecklas. Om reservuttagning är aktuellt turas åkarna om att vara reserv.

 

Öppen träning genomförs 1–2 gånger/säsong där alla som uppfyller kunskaps- och ålderskraven får möjligheten att fortsätta åka i Team Galaxy,

Kunskapskrav för att åka i Team Galaxy: Klarad Basic 1.

Ålderskrav: Åkarna i Team Galaxy är upptill 15 år gamla.

 

Under vintersäsong:

Bör åkarna ha tillgång till och vilja träna 2-3h is/vecka.

Åkarna bör också ha kompletterande programträning i danssalen 1-2h/vecka.

För att åkarna ska utveckla sin skridskoteknik, kondition, styrka och rörlighet förväntas det att åkarna i Team Galaxy deltar på is- och fyspass med sin singelträning.

 

Under sommarsäsong:

Ska åkarna förutom att delta på den is- och fysträning som erbjuds av föreningen bedriva egen fysträning som är gynnsam för konståkare samt skadeförebyggande.

 

Är du intresserad av att börja i Team Galaxy? Kontakta Klara på 0739611610