Sommarschema 2024
2024-06-05 09:20

Hej!

Här kommer din träning som ska utföras under sommarperioden, det är viktigt att du följer den så gott du kan för att förbereda kroppen inför höstens tävlingar och träningar. Det är också viktigt att du följer sommarprogrammets rekommenderande mängd för att förebygga skador när vi kör igång till hösten igen.

Svaga muskler = Större skaderisk!

God kondition = Lättare att prestera som man vill!

Du ska genomföra något av "passen" minst...

... 2 gånger i veckan (om du är ny tävlande konståkare eller är nöjd med din nivå)

... 3-4 gånger i veckan (om du satsar mot A eller Elit)

Variation är bra, undvik att köra samma pass varje gång.

Skriv ner antalet tillfällen som du har genomfört passen i mallen du får med dig, samt skriv eventuellt någon anteckning om något speciellt hänt under träningen. Har du åkt på läger skriver du in det i rutorna istället för passen den veckan. Skriv även upp om du gjort någon annan sorts träning och vad för slags träning det var.

Insamling av träningsscheman sker till hösten (v.34). Det kommer då finnas chans att vinna ett FLIT-PRIS, vem som vinner baseras på hur väl sommarträningen har utförts!

GLAD SOMMAR!

Avslutningsaktiviteten idag är inställd!
2024-05-28 14:17
Du har väl inte missat att anmäla dig till uppstartslägret?
2024-05-04 13:56

Här kommer en påminnelse!

V.33 har Konståkarna Borås sitt årliga uppstartsläger. I år blir det dessutom i nya hallen ISKRISTALLEN ARENA!

Alla åldrar och nivåer är välkomna att anmäla sig! Följ länken för mer info och anmälan:

Try Outs Team Halo Junior
2024-04-27 18:32

På måndag 29/4 har Team Halo sin sista try out och den som är intresserad är varmt välkommen! Man måste vara född senast 2011. Ingen anmälan krävs.

Tid: 19.40-21.30

Plats: A-hallen

vid frågor smsa Lovisa på 0723126533.

Majsammandrag Borås - Josefin Taljegård m.fl. v20
2024-04-12 15:28

Hej alla A och B- åkare!

Nu ligger inbjudan ute för sista sammandraget för säsongen (VKFs regi) som i år hålls på hemmaplan här i Borås ishall.

Publicering från VKF samt Anmälan hittar ni i länken längre ned.

PLATS:
Borås Ishall

DELTAGARE:
Anmälan är öppen för distriktets alla A-åkare, och B-åkare i mån av plats.

ANMÄLAN
Sista anmälningsdag lördagen 4 maj

TIDER:
Borås ishall lör och sön 18 och 19 maj - Is 10:00-18:00 lördag och 10.00-16.00 söndag
Schema och ev ytterligare information kommer att finnas på denna sidan ca en vecka innan.

MÅLTIDER:
Mellanmål och lunch ingår för alla deltagare. Serveras i Ishallen

KOSTNAD:
1200 SEK för både dagarna,
Inbetalning görs av resp. åkare till VKFs bankgiro nr 5641-7801 senast 5 maj för att ni ska vara garanterad plats.
Tänk på att det ska framgå på er inbetalning namn på åkaren, klubb och att det står Camp VKF maj.

BOENDE:
För de som önskar boende finns möjlighet till övernattning i en stuga ( fyra pers) på Borås Camping. 425 SEK / åkare
Man måste vara minst 8 år för att sova på campingen
Transport ombesörjes av åkaren själv.

TRÄNARE:
Josefin Taljegård (en eller två dagar) , Maja Polzer, Ann-Marie Lindqvist och Ellen Nyman
Samtliga tränare i Västergötlands KF inbjudna att auskultera. (föranmälning behövs då måltider behöver förbeställas.)

ÖVRIGT:
Tag med träningskläder för både is och fys.

Om annan än tränare/sammandragsansvarig i klubben anmält, då är viktigt att ni meddelar er tränare/sammandragsansvarig angående anmälan till sammandraget.

För lyckade läger till reducerat pris så behövs ideella krafter. VKF kräver att varje anmäld klubb kan bistå med minst en lägerförälder för att godkänna anmälan till Camp VKF maj i Borås

FRÅGOR:
Sofia Essgärde - fia.essgarde@hotmail.com

MAJ SAMMANDRAG Länk till inbjudan och anmälan!

Nu är det dags att anmäla sig till Uppstartsläger 2024!
2024-04-04 23:05

Som alltid startar vi säsongen 2024, med vårt uppstartsläger i augusti. Här kan passionen för konståkning och gemenskapen blomstra samtidigt som våra åkare får en lugn och säker start på konståkningssäsongen. Träning på is och barmark kommer ledas av klubbens egna tränare. Utanför isen kommer det att finnas lägerföräldrar som hjälper till med måltider och annat som behövs.

Inbjudan hittar du under fliken hem/läger

Nyheter från våra grupper
Skridskoskolan, 15/04 21:52