Bli medlem i Konståkarna Borås
Schema v 21-23 OFF-ICE
2022-05-18 11:33

Då ligger schemat för v 21-23 ute under "info åkare" under fliken Schema "OFF-ICE v21-23"

En del av av fysträningen är i Lundbyhallen, det är den hallen som ligger bredvid ishallen bara lite längre in på samma väg.

På Lundbyhallen och Ishallen kommer nu vara delvis låsta så ni vet om det. Vi tränare ha tag för att komma in så är det inte öppet så vänta bara utanför.

Anmälan till Uppstartsläger V32 är öppen!
2022-05-12 22:30

Konståkarnas hösttermin startar med upptaktsläger under v. 32, 8-13 augusti. Träning på is och barmark kommer ledas av klubbens egna tränare. Utanför isen kommer det att finnas lägerföräldrar som hjälper till med måltider och annat som behövs. Bästa sättet att få en bra start på säsongen och komma igång med konståkningen!

Länk till inbjudan hittar du här!

Kallelse till Årsmöte 2022
2022-05-11 18:00

Torsdagen den 2 juni kl 17.30 är det dags för Konståkarna Borås Årsmöte.

Plats och mer information meddelas inom kort.

Tack alla för en fantastiskt genomförd vårshow!
2022-05-08 22:15

Temat på årets vårshow var "Together on Ice" och det var verkligen vad publiken upplevde!

Tack alla tränare, åkare, showansvariga, föräldrar som gjorde denna söndag till en oförglömlig dag. Inte minst då vi fick tacka Camilla för 16 år som tränare i klubben!

Julia Jonsson Shimada uttagen till SM
2022-04-04 21:08
Foto Navaz Sumar

SM-veckan 7-10 april i Falun

För första gången i modern tid har vi nu en åkare som representerar klubben på Junior SM som går av stapeln nu i veckan 7-10/4. Hon heter Julia Jonsson Shimada och har tränat i föreningen sen hon var 2 år gammal. När hon blev äldre och träningen var mer och mer målinriktad så har hon gått igenom många toppar och dalar på vägen. Den här säsongen har inte heller varit spikrak men hon har presterat på topp när det har krävts och har nu välförtjänt tagit en plats i JSM dit hon åker tillsammans med huvudtränare Camilla.

Julia tävlar kortprogrammet på torsdag kväll och fria programmet på lördag eftermiddag och du kan följa henne och de andra SM-deltagarna på Svenska Konståkningsförbundet - Solidsport

Vi önskar dig ett stort Lycka Till Julia!

Vilken fantastisk tävlingsdag det blev!
2022-03-20 13:20

När tävlingen skulle ha den sista prisceremonin på kvällen och vi klev ut och såg alla glada åkare dansa runt på isen kände vi sådan stolthet! Detta att se alla fantastiska åkares glädje över att åka konståkning gör att allt engagemang och slit uppvägs och all trötthet är som bortblåst Glädjen som strålar ut från alla åkare när de framför de som de älskar mest är ett kvitto på att vårt slit är för något gott. Det vi gör tillsammans bidrar till att vi utvecklar inte bara åkarna utan även hela konståkningssamhället.

Vi vill även rikta ett extra stort tack till alla föräldrar, åkare, vänner och bekanta som kom, hejjade och bidrog till en lyckad tävling.

Vi i tävlingsledningen är oerhört stolta, glada och tacksamma för alla föräldrars, anhörigas, tränares och sponsorers positiva inställning till att hjälpas åt och skapa de förutsättningar som behövs för att göra detta arrangemang möjligt! Stort tack till alla för era värdefulla insatser där vi visar att konståkarna Borås är en förening med stort hjärta!

TILLSAMMANS GJORDE VI DETTA MÖJLIGT!

Varmt tack till er alla
Tävlingsledningen