Bli medlem i Konståkarna Borås
Välkomna till Konståkarnas Skridskoskola !

Vårterminen för 2022 har nu startat och är i full gång!

Vi ses på lördagar mellan kl 10-11.

Välkommen att komma och åka med oss, stora som små åkare ⛸️!

2021-12-20 22:48
Christmas on ice 2021

Vilken avslutning vi fick tillsammans där våra fantastiska åkare bjöd på på underhållning från skridskoskolan till elitnivå samt våra två team.

Vi vill säga stort tack för den här terminen och på återseende när vårterminen börjar lör den 15 jan kl 10.

God Jul och Gott Nytt År 🎄⭐

Julshow 18 dec
2021-12-13 20:03

Julshow på lör 18 dec

Skridskoskolan kommer att åka i början av första akten.

Samling: Klockan 10.30 nere vid omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och klara. Skridskor kan tas på, på plats. Vi, tränare ALisa och Linnea samt ansvariga Therése och jag/Frida, i skridskoskolan kommer att möta upp er.
Klädsel: Vintrigt eller juligt

När barnen sedan har åkt kommer de att få sätta sig tillsammans med oss i skridskoskolan i båset med filtar tills första akten är över.
Därefter kan ni i pausen hämta barnen så de får sitta tillsammans med er. Dock behöver de vara tillbaka ner till finalen när de också åker med ut i finalnumret. Vem vet kanske tomten kommer 🎅.

Barnen som åker i skridskoskolan ska inte vara med på genrepet på torsdag.

För mer information om evenemanget följ länken,  https://www.facebook.com/events/2670073103302322.

Viktigt! Konståkarna anordnar show utifrån de restriktioner och föreskrifter som rekommenderas från FHM och Svenska Konståkningsförbund. Vid symptom stanna hemma!
I år väljer vi att använda oss av vaccinationsbevis för att genomföra evenemanget på ett säkert sätt (covidpass).
När ni anländer i entrén kommer vi att scanna och kolla giltigt covid-pass och legitimation för alla över 18 år. (Har du medicinska skäl angående vaccineringen så ta med läkarintyg.)

Varmt välkomna

Hälsningar tränare och ansvariga i skridskoskolan

Lör 18 dec julshow
2021-12-06 19:53

Lördag 18 dec Julshow - Christmas on ice

Grand finale blir det lördag den 18 dec då vår magiska julshow går av stapeln. Skridskoskolan kommer också givetvis att uppträda med ett nummer. Utöver det kommer även våra andra aktiva grupper visa upp sina fina program.

Klädsel: Juligt eller vintrigt tema.

Mer info om samling m.m. den dagen kommer att komma.

Datum och tid: Lördag 18 dec kl 11.00

Insläpp kl 10

Biljetter: Vuxen 100 kr. barn/ungdom 50 kr

Viktigt! Konståkarna anordnar show utifrån de restriktioner och föreskrifter som rekommenderas från FHM och Svenska Konståkningsförbundet. Mer info...kommer inom kort. Håll utikik på vår hemsida.

Vid symptom stanna hemma. Tack för att du visar hänsyn!

Lör 11 dec julmys
2021-12-06 19:39

Lördag 11 dec julmysavslutning

Nu på lördag den 11 dec tänkte vi köra lite julmysavslutning. Det är sista tillfället med endast vi i skridskoskolan tillsammans för denna terminen 🎄.

Klädsel: Jultema eller annat om så ditt barn önskar. Det är såklart frivilligt. Tänk bara på att ditt barn inte får ha något som täcker ansiktet.

Efter passet kommer det att bjudas på lite godis och dricka.